6th grade Language Arts session....
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    natsmom is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    USA
    Posts
    15

    Default 6th grade Language Arts session....

    My daughter was in the middle of the Homophones session and it completely froze up..are there any tech problems occuring today?

  2. #2
    t4lwebster's Avatar
    t4lwebster is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    154
    Blog Entries
    2

    Default

    Hi,

    We haven't seen or heard about any issues today.

    Were you able to eventually complete the activity or is it all just freezing up for you now?

    It could have just been an internet glitch but if it keeps happening you might want to check your connection. A lot of times cable and wireless connections can freeze up after a while and will benefit from a reboot of the connection itself.

    Hope this helps.

    Kris
    --------------------------------------------------
    Time4Learning Member Support

    Need help getting started? Check out our Getting Started Guide

  3. #3
    natsmom is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    USA
    Posts
    15

    Default

    I did the computer rebooting..logged her back in and Quiz 2 is not working now. Not sure what is going on.

  4. #4
    natsmom is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    USA
    Posts
    15

    Default

    Sorry if my post comes up twice... rebooted the computer, logged her back in and Quiz 2 is not working now at all. Not sure what is going on.

  5. #5
    t4lwebster's Avatar
    t4lwebster is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    154
    Blog Entries
    2

    Default

    Natsmom,

    What kind of connection are you using? My first thought with freezing is that it may be a connection issue. If you are wireless or connecting via cable internet you may need to reboot the connection itself, not the computer, but the connection. A "frozen" connection can be the cause for this.

    As well, 2nd thought is that you may need to add a trusted site to your security. If a member can get into the lessons and move about normally until they hit certain activities, it could be that they need to add "www.thelearningodyssey.com" to the trusted sites.

    I would try rebooting the connection first though.

    Let us know if that helps... or not!

    Kris

    Quote Originally Posted by natsmom
    I did the computer rebooting..logged her back in and Quiz 2 is not working now. Not sure what is going on.
    --------------------------------------------------
    Time4Learning Member Support

    Need help getting started? Check out our Getting Started Guide

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •