Activity Planner glitch
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Tc1976 is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4

    Default Activity Planner glitch

    I've tried this twice. I'm not sure if it is just a glitch with my account or if others are experiencing it too. I made a plan for the year and it was came up fine but when I saved it then went back to it later it only showed Science, Math and Social Studies even though in the original I made Language Arts was there as well. I tried doing this twice and each time it did the same thing. Only saving the Science, Math and SS.

  2. #2
    MarieT4L is offline T4L Support
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    111

    Default

    Hi,

    We are sorry that you are having trouble.


    Recently, Internet Explorer issued updates on their browser. Unfortunately, those updates have caused some of our subscribers to have trouble with the Time4Learning website.


    If you are having trouble accessing our website with your Internet Explorer browser, our suggestion is to update to the Mozilla Firefox browser. Below are instructions on where and how to download Firefox.


    Click here to download Firefox.


    On the download page, choose the download version under English (US) and Windows.


    After you have downloaded Firefox, you will need to turn off the automatic updates for Firefox. To do this, open a browser window and click onOptions, select Advanced, click on the Update tab, clear the checkboxes under Automatically check for updates to: Firefox, Installed Add-ons and Search Engines, and finally click OK.
    You can now use Firefox as your browser when you are logging onto Time4Learning.


    If you have any further questions please contact us or check out our Hints.


    Thank You,
    Marie,Time4Learning.com Customer Service
    [email protected]
    Last edited by MarieT4L; 08-20-2012 at 11:46 AM.

  3. #3
    fruitfullfamily is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    va
    Posts
    2

    Default

    okay can someone tell me where to find the "activity planner" is it the same thing as the "activity scheduler"? I know how to plan a schedule if I use the auto fill but my kids don't do school every week since we take breaks just like a public school year? is there a way to customise it more?

  4. #4
    Tc1976 is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4

    Default

    Well it was on Safari and repeated with Chrome. I tried it again today and it seems to be working fine in Safari now. If it gives me issues I'll try with Firefox.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •