HELP!!
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: HELP!!

  1. #1
    momofthree is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10

    Default HELP!!

    I have been trying since yesterday to get into the lessons and no such luck, I keep getting that darn odyessy screen saying my password, and username is invalid, I have emailed time4learning and tried everything they said and still nothing! i am getting so frustrated and so is my daughter as she is ready to get started! please someone help!

    amanda

  2. #2
    hearthstone_academy's Avatar
    hearthstone_academy is offline Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    OR
    Posts
    6,892
    Blog Entries
    18

    Default

    You might try this.

    Also, here is a thread from another member who was having the same problem. Does this help at all?

    Mom of six . . . current students and homeschool graduates. Enjoying using Time4Learning since 2006!

  3. #3
    momofthree is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10

    Default

    i have tried all of those things..and nothing is working i just don't understand why mine won't work

  4. #4
    momofthree is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10

    Default

    i have tried all of those things and nothing is working

  5. #5
    hearthstone_academy's Avatar
    hearthstone_academy is offline Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    OR
    Posts
    6,892
    Blog Entries
    18

    Default

    Has it EVER worked?

    What browser are you using?

    Mom of six . . . current students and homeschool graduates. Enjoying using Time4Learning since 2006!

  6. #6
    momofthree is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10

    Default

    no it has never worked..and i am using internet explorer 6 i believe..but i even downloaded firefox to see if that would help..and that did'nt help either

  7. #7
    momofthree is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10

    Default

    ijust signed up for t4l yesterday morning and i am able to log in with my daughters name and password but once i get to the get lessons now part that white odyessy screen pops up

  8. #8
    momofthree is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10

    Default

    I am still not able to get the lessons to work..just wondering if anyone had any other suggestions..thanks

  9. #9
    t4ler is offline Support
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    16

    Default

    Try adding a few sites to the trusted sites page within the Internet Options box.

    In IE6, open any website and click the Tools button at the top of the page, and then click Internet Options. Then, when the Internet Options box opens, click the Security tab. Then click the Trusted Sites green arrow and then the Sites gray button below it. Then, in 'Add this website to the zone' box, type in http://www.compasslearningodyssey.com and click the Add button. Then type in and add http://www.thelearningodyssey.com too. Make sure the 'Require server verification...' box is unchecked.

    After adding these sites, try logging back into your daughter's account.

  10. #10
    momofthree is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10

    Default

    i have already did that and it did'nt work either..i noticed on another post something abouot downloading some kind of software sometimes works..what software was that? i am getting desperate to make it work and i have tried everything that was recommended and nothing else is working

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •