Unterminated String Error in Forum
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    ABK
    ABK is offline Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Br
    Posts
    64

    Default Unterminated String Error in Forum

    When I enter the forum the first topics are skewed to the right about 1 screen width. I am using IE7. At the bottom left of my browser I see a yellow triangle with an exclamation point in it. Next to the triangle it says "Done, but with errors on page." If I double click on the triangle a dialog box opens that says

    Line: 332
    Char: 81
    Error: Unterminated String Constant
    Code: 0

    URL: https://www.time4learning.net/forum/post ... wtopic&f=5
    Amy
    Vivian - 15
    Elizabeth - 9
    Donna - 7

  2. #2
    Haroldlp is offline Member Newbie
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Syracuse, IN
    Posts
    34

    Default

    That is a known bug with IE and phpBB forums.

    We did some upgrades today so that can cause it too, it should help if you clear your cache files and cookies.

  3. #3
    ABK
    ABK is offline Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Br
    Posts
    64

    Default IE7 Error

    I cleared my temp internet files, cookies and still getting the same error. I went to Tools->Internet Options and under Browsing History clicked on Delete and selected Delete All from the next diaglog box. Closed the browser, reopened IE7, went to Time4Learning and logged back into the Forum. Same problem...

    I tried opening the forum with Safari and the issue doesn't occur so it seems to be a IE7 specific problem. I'll try rebooting and see if that has any effect.
    Amy
    Vivian - 15
    Elizabeth - 9
    Donna - 7

  4. #4
    t4lwebster's Avatar
    t4lwebster is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    154
    Blog Entries
    2

    Default

    ABK,

    I have done the same as you. It's still skewed.

    It also looks fine in Firefox.

    Kris
    --------------------------------------------------
    Time4Learning Member Support

    Need help getting started? Check out our Getting Started Guide

  5. #5
    t4lwebster's Avatar
    t4lwebster is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    154
    Blog Entries
    2

    Default

    Looks better now! How about for you ABK?

    Thanks Harold!
    --------------------------------------------------
    Time4Learning Member Support

    Need help getting started? Check out our Getting Started Guide

  6. #6
    Haroldlp is offline Member Newbie
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Syracuse, IN
    Posts
    34

    Default

    Just found an IE "fix" that should correct it.

    I just Love MS, they single handedly keep web designers in business and give us gray hair.

  7. #7
    ABK
    ABK is offline Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Br
    Posts
    64

    Default

    Looks like the issue is fixed. LOL, I agree, MS does a really good job at keeping technical folk working


    Thanks!!
    Amy
    Vivian - 15
    Elizabeth - 9
    Donna - 7

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •